Featured, Sport

Păreira, fostei vedete la CFR, dezvăluie cea mai mare greşeală din cariera sa

CFR Cluj a lansat mai mulţi fotbalişti la echipe importante din Europa, dar jucătorul cu cel mai mare succes după ce a îmbrăcat tricoul echipei din Gruia rămâne Alvaro Pereira.

Fundaşul uruguayan a fost vândut la Porto în 2009 pentru 4,5 milioane de euro, iar în 2012 a făcut un salt spre Inter pentru 10 milioane de euro după ce cucerise Cupa UEFA cu o echipă la care a fost coechipier cu Cristi Săpunaru.

Fosta vedet a CFR Alvaro Pereira a ajuns la Inter pentru 10 milioane de euro
La Inter l-a găsit pe Cristi Chivu, dar nu şi trofeele. Într-un interviu acordat cotidianului portughez Record, Alvaro Pereira a dezvăluit ce a însemnat acea mutare.

“La Porto atinsesem un nivel extrem de înalt, ne puteam bate la UEFA Champions League. Aveam o dorinţă enormă de a câştiga trofee. Dar Porto era un club care prefera să vândă jucătorii cei mai buni. De aceea, am acceptat să plec la Inter dar a fost cea mai mare greşeală din cariera mea,” a explicat uruguayanul.

Fotbalistul de 34 de ani a evoluat în 47 de meciuri pentru Inter pentru care a marcat un singur gol şi a dat şase assisturi. Alvaro Pereira a mai evoluat la Getafe, Sao Paulo, iar acum joacă la River Plate Asuncion în Paraguay.