Bianca Drăguşanu s-a dat la un bărbat aproape gol!

Bianca

A trecut mai bine de o luna de la divortul de Victor Slav si Bianca Dragusanu se bucura din plin de libertate. Ultima escapada a roscatei a avut loc intr-una din noptile trecute, intr-un club de fite din Capitala.

Bianca nu mai suspina nici dupa dupa fostul ei sot, Victor Slav, nici dupa ex-iubitul Adrian Cristea. Realizand ca balta are peste, fosta asistenta TV a lasat amaraciunea acasa si si-a facut de cap in clubul BOA din Bucuresti.

Bainca 3

Imbracata intr-o superba fusta crem, la care o asortat o bustiera super-decoltata, de aceeasi culoare, Bianca a intors toate capele imediat cum si-a facut aparitia in localul respectiv.

Fosta doamna Slav a fost mai apoi luata in primire de un dansator din club, cu care Bianca si-a facut de cap pe tot parcursul noptii. Bianca si tanarul animator, imbracat doar intr-un maiou – cu sau poate fara lenjerie intima – au dansat lasciv, sub ochii curiosilor din jur.

Bianca 4

Bianca Dragusanu a divortat de Victor Slav pe data de 10 martie, dupa numai trei luni de mariaj. Motivul invocat in cererea de divort – diferente ireconciliabile. In pofida despartirii, cei doi fosti soti au ramas in relatii foarte bune de prietenie. În seara aceasta cei doi vor dansa împreună, la emisiunea „Minunea dansului”, de pe Pro TV.

 

Citeste si...
Nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis, la doar 27 de ani