Showbiz, Stiri

Paradă de vedete la petrecerea Viva!

Crema vedetelor din România și-a dat întâlnire la cea mai spectaculoasă petrecere a anului, organizată de revista Viva!

 15-ani viva aniversare-fane (136)

Nume cunoscute din politică, cinematografie, muzică, televiziune au răspuns prezent invitației de a sărbători împreună 14 ani de activitate în domeniul publicistic. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din București, acolo unde au venit îmbrăcați la patru ace vedete precum Carmen Brumă cu Mircea Badea, Andreea Esca cu Alexandre Eram, Andreea Berecleanu, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Diana Șucu, Adela Popescu și mulți, mulți alții.

15-ani viva aniversare-fane (182)Desigur, au fost și excepții, personaje publice care nu au înțeles foarte bine că dress code-ul petrecerii a fost Hollywood Glam Red Carpet și au purtat ținute casual, așa cum se îmbracă în timpul concertelor, de exemplu.

15-ani viva aniversare-fane (170)Seara a fost una extrem de reușită, toții invitații bucurându-se de priveliștea oferită de lacul Herăstrău, de cocktailuri delicioase, de socializare și… înghețată la discreție. Evident, nu a lipsit muzica bună și clinchetul paharelor de șampanie care anunțau succesul de care se bucură evenimentul.

R.E

blank