International, Stiri

Pamela Anderson se iubeşte în secret cu «domnul WikiLeaks»?

Proaspăt împăcată cu soţul ei, Rick Salomon, bomba-sexy din “Baywatch”, Pamela Anderson, pare că nu poate să fie fidelă şi deja îl înşală cu un alt bărbat celebru, dar extrem de controversat.

24-pamela-hepta_01723_7b0f5fe8d1

Noi informaţii apărute în presa internaţională dezvăluie că frumoasa Pamela Anderson, care la începutul lunii iunie a vrut să divorţeze de soţul ei, Rick Salomon, ar fi pus ochii pe alt bărbat. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, fostul “Iepuraş” Playboy a mers în mare secret în vizită la Ambasada Ecuadorului din Londra, unde e refugiat fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, între cei doi înfiripându- se, se pare, o idilă.
Susţine că sunt doar prieteni

Voluptuoasa blondă şi ziaristul australian s-au cunoscut prin intermediul celebrei creatoare de modă Vivienne Westwood, actriţa declarându- se fascinată de Assange. Însă după ce s-a aflat în presă despre discuţiile dintre cei doi, Pamela a declarat că l-a întâlnit pe creatorul WikiLeaks doar pentru a o ajuta cu noua ei fundaţie pentru sprijinirea femeilor care au fost victimele unor abuzuri sexuale.

Julian Assange s-a refugiat în Ambasada Ecuadorului din Londra în urmă cu doi ani, pentru a nu fi extrădat în Suedia, unde e cercetat sub acuzaţia de viol şi molestare sexuală a mai multor femei. El a devenit cunoscut în 2010, când mii de telegrame diplomatice americane au fost publicate pe site-ul său WikiLeaks, provocând scandaluri politice mondiale.