Pamela Anderson
Showbiz

Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară! Motivul separării vedetei, după doar un an de căsnicie

Pamela Anderson a decis să divorțeze pentru a cincea oară. Vedeta și Dan Hayhurst s-au căsătorit la finalul lui 2020, după o relație de doar câteva luni.

Cei doi s-au cunoscut în vremea în care Dan era garda de corp a vedetei din Baywatch. În 2020 ei s-au apropiat mai mult, din cauza perioadei de carantină, iar ulterior au ajuns să formeze un cuplu.

Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară

Blondina și Dan Hayhurst s-au apropiat în timpul carantinei din 2020 și tot atunci a înflorit și dragostea lor. În ajunul Crăciunului s-au căsătorit într-un mediu intim și discret, ceremonia având loc pe terenul casei lui Hayhurst din Vanconver.

Motivul divorțului nu ar fi fost specificat cu exactitate, însă pandemia de COVID-19 și-ar fi pus amprenta pe relația și mariajul lor. Pandemia și timpul petrecut în permanență împreună ar fi devenit totuși sufocant, ducând într-un final separare.

De ce divorțează cuplul, la doar un an de la căsătorie

Pamela Anderson și Dan ar fi fost extrem de fericiți la început, dar pandemia a transformat relația lor de la romantică la sufocantă, având în vedere că aiu fost nevoiți să petreacă extrem de mult timp împreună din cauza carantinei, a povestit o sursă pentru PageSix.

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze”, a povestit sursa pentru presa de peste Ocean.