Pact de coabitare între Mantea şi Stan
Showbiz, Stiri

Pact de coabitare între Mantea şi Stan

Pact de coabitare între Mantea şi Stan

Pact de coabitare între Mantea şi Stan
Pact de coabitare între Mantea şi Stan

Dacă preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au făcut un pact de coabitare – pe care l-au respectat cât şi cum au putut – se pare, conform celor de la WOWbiz.ro, că şi Andreea Mantea şi Ştefan Stan, după marea împăcare, survenită după marea înlăcrimare de la teveu, ar fi pus, pentru bunul mers al relaţiei lor, de acum încolo, de un pact. Acord. Înţelegere. Conform sursei citate, pactul are zece puncte şi cei doi protagonişti au fost de acord să le respecte. Am zice noi, care am văzut aceste puncte, un pact de bun simţ. Iată, ca să le vedeţi şi voi şi să vă daţi cu părerea, care sunt ele, regulile – cel puţin, în viziunea Andreei şi a lui Ştefan şi nu mă pot abţine să nu observ că ele sunt mult legate de presă – menite să facă un cuplu să funcţioneze:

1. Să nu facă declaraţii în presa scrisă despre ei doi, despre relaţia pe care o au

2. Să nu se ducă la televizor să vorbească despre povestea lor de iubire. La televizor vor vorbi doar despre carierele lor profesionale

3. Să nu se mai războiască prin ziare sau pe la televiziuni, indiferent de ceea ce se întâmplă între ei

4. Să nu mai plece urechea la “binevoitori” care bagă zâzanie între ei, fără să vorbească unul cu celălalt

5. Să se ferească de paparazzii ca dracul de tămâie

6. Să nu accepte presiunile externe exercitate de faptul că fiecare are statut de vedetă

7. Să nu plece urechile la reacţiile pro sau contra ale fanilor

8. Să nu se lase influenţaţi de ameninţările primite, fiecare în parte, telefonic sau prin internet, de la fani

9. Să nu se mintă nici măcar în joacă

10. Să nu pună niciodată cariera profesională mai presus de relaţia lor.

Evident, dacă pactul este încălcat, de unul sau de celălalt, în mod voit sau din întâmplare, se rupe, ca să zic aşa, căruţa în drum şi fiecare se duce în legea lui, fără să mai încerce să se împace, ca acuma, în lacrimi amândoi, pe la tv. Deci, dacă şi două persoane publice, aşa cum sunt cei doi, au înţeles că intromisiunea presei în viaţa privată, spălatul de rufe murdare în public, aruncatul cu acuze spre celălalt nu este ceva tocmai frumos şi benefic, înseamnă că aşa e. Şi bine ar fi să le mai urmeze şi alţii exemplul. Iar noi să scriem şi să citim despre lucruri normale – e drept, normale odinioară – ca prietenie, dragoste, realizări, familie, copii, cărţi, filme, animale, flori, sănătate… Nu ştiu, de astea… Visez să vorbim, la un moment dat, despre altceva decât despre „dive”, panarame, scandaluri, sex, bălăcăreală, noroi, chiloţărie, prostie adusă, din păcate, la rang de virtute. Nu ştiu, vor fi fiind vise, taică, vise? N.M.