O ambulanţă privată care ducea 5 pacienţi la dializă a fost lovită de o maşină, marţi dimineaţă, în comuna Floreşti din judeţul Prahova. Un pacient din ambulanţă a decedat, după ce a fost încarcerat.

Pacientul încarcerat, în vârstă de 62 de ani, a decedat. Conform IPJ Prahova, primele date arată că accidentul s-a produs pe DJ 720, în comuna Floreşti, unde un autoturism nu ar fi dat prioritate de trecere unei ambulanţe private, care transporta mai mulţi pacienţi pentru dializă.

Reprezentaţii ISU spun că un pacient din ambulanţă este încarcerat şi inconştient, iar ceilalţi sunt răniţi, conform Mediafax: „În ambulanţă erau 5 pacienţi şi soferul, iar în maşină doar şoferul. Patru persoane au fost transportate la spital, iar la o altă persoană se execută manevre de resuscitare”.

Citeste si...
Traficul pe A2 a fost reluat. Pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană

„La faţa locului sunt mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospecială de victime multiple şi 3 Smurd”, spun cei de la ISU.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospeciala de victime multiple și 3 autospeciale SMURD.