Showbiz, Stiri

Păcătoasa Daniela Crudu era să şi-o ia pe cocoaşă, în plină stradă!

O înjurătură scăpată de Cruduţa l-a deranjat pe un bătrânel care a apostrofat-o!

1-crudu-cucu_b0df2c1acc

Daniela Crudu (24 de ani) a fost protagonista unei scene care a stârnit multe hohote de râs. Zilele trecute, în plină stradă, brunetei de la “Super Bingo Metropolis” i-a scăpat o înjurătură în plină stradă. Unui bătrânel nu i-a plăcut ce a auzit şi i-a spus că merită o “corecţie” pentru limbajul ei.

Daniela Crudu, care se pregătește să devină prezentatoare, a fost, zilele trecute, protagonista unui moment hilar, petrecut în mijlocul străzii

Zilele trecute, Daniela Crudu a ieşit pe stradă să împartă bilete pentru “Super Bingo Metropolis”. Înarmată cu teancuri de bilete şi cu un cameraman după ea, Daniela a mers în rândul oamenilor. Nici n-a apucat să abordeze primul interlocutor, că nişte puşti s-au apropiat de brunetă şi i-au şoptit câteva cuvinte care au scos-o din minţi. Cruduţa a scăpat “printre” dinţi o înjurătură de toată frumuseţea.

Ghinionul ei a fost că fix în acel moment pe lângă ea a trecut un bătrânel, care i-a atras atenţia că nu e politicos ce a făcut ea. Ba chiar a avertizat- o că îi va aplica o mamă de bătaie dacă nu vorbeşte cuviincios. Ruşinată, Daniela Crudu şi-a cerut scuze pentru pocinog şi şi-a văzut apoi de filmările ei.

După ani buni în care a fost asistentă TV, Daniela Crudu s-a decis să schimbe macazul. Ea vrea să ajungă prezentatoare. Iar pentru asta s-a întors pe băncile şcolii, înscriindu- se la Intact Media Academy. “Vreau să mă specializez în televiziune. Pentru că eu, chiar dacă apar pe micul ecran de ceva vreme, mai am multe de învăţat în domeniul ăsta. Şi aş vrea să aflu de la cei mai tari profesori cum să devin o bună prezentatoare de televiziune. M-am înscris la cea mai căutată şi mai bună şcoală de media”. Printre profesorii ei se numără chiar Dani Oţil, cel pe care l-a avut coleg de platou pe vremea când era asistentă la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

 

blank