Monden, Stiri

Ovidiu Lipan Tandarica: Ma iubeste fetele! Am nevoie de un suflet mare

Exclusiv : Ovidiu Lipan Tandarica: Ma iubeste fetele! Am nevoie de un suflet mare

 Ovidiu Lipan Tandarica

Cel mai mare tobosar al Romaniei este plin de admiratoare. Pe Ovidiu Lipan Tandarica l-a luat valul gagicilor si nu le mai poate face fata. E baiat cuminte si desi fetele vor sa il ia de sot, el refuza sa se mai insoare. Isi concentreaza atentia pe fiul sau, caruia i-a cumparat o super masina.

 

La cei 60 de ani, Ovidiu Lipan Tandarica are o agenda de lucru foarte incarcata. Concerte si multe admiratoare, in prima linie a spectatorilor, de nici tobosarului nu ii vine sa creada.”Nu am crezut vreodata sa am atatea admiratoare…inconjurat de fete si fane incredibile.”, a declarat Ovidiu Lipan Tandarica pentru expresspress.ro.

 

Desi cotropit de femei frumoase din toata tara, Ovidiu se vrea baiat cuminte si oricat si-ar dori fetele sa il aiba, el nu se mai da. Ne-a declarat totusi ca doreste sa se bata in averi cu o super gagica, daca i “se va alinia planetele” si va va avea noroc.

 

Tandarica ii da gagicile fiului

 

Fenomenul Tandarica este generos si vrea sa dea din iubitele sale si fiului sau, Alexander in varsta de 21 de ani. Baiatul e tinut de tatal sau pe palme. I-a facut cadou doua masini pana acum, ultima achizitie fiind un Mercedes clasa ML. Pe plan profesional, Ovidiu Lipan Tandarica are un proiect indraznet pe care vrea sa il tina in secret, ne-a dezvaluit totusi cateva detalii.Tobosarul este cautat peste hotare si urmareste sa faca doua concerte in Canada si America.

 

blank