Cum arată femeia care l-a cucerit pe actor?!

iubita Bloom

Actorul Orlando Bloom s-a despartit in urma cu numai cateva luni de sotia sa, modelul australian Miranda Kerr, punand astfel capat unei casnicii care a durat trei ani. Acum, se pare ca starul in varsta de 37 de ani ar fi la inceput de relatie cu o alta femeie foarte frumoasa.

Actorul britanic si modelul australian Miranda Kerr si-au inceput relatia in 2007 si s-au casatorit dupa trei ani. Miranda Kerr a nascut un baietel, Flynn, in ianuarie 2011, pentru ca apoi, in 2013, sa se desparta de Orlando.

Presa internationala a afirmat ca relatia cuplului a fost “zguduita” din temelii in decembrie 2012, cand numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio. Cunoscutul model a generat tot felul de speculatii dupa ce a fost vazuta la o petrecere cu starul hollywoodian, insa daca a fost sau nu acesta adevaratul motiv al desparitii, nu s-a confirmat inca.

iubital (1)

Ceea ce este cert este faptul ca acum ambele staruri isi continua viata departe unul de celalalt, Miranda avand o presupusa relatie cu unul dintre cei mai ravniti miliardari australieni, iar Orlando cu o actrita originara din Franta.

Potrivit revistei Hello, britanicul si Nora Arnezeder au fost surprinsi la o intalnire romantica in LA, intr-un bar intim, in care au petrecut 2 ore singuri. Desi ii despart 13 ani, cei doi au parut sa se inteleaga de minune, potrivit unui martor ocular, care a subliniat ca cei doi nu au fost insotiti de alti prieteni la cina.

Se pare ca Orlando are o preferinta pentru blondele obraznice, increzatoare in propriul corp, avand in vedere ca si Miranda si Nora au fost surprinse fara sutien si in ipostaze hot de paparazzi. Drept dovada stau imaginile din galeria foto, cu ea topless.

Spune-ne tu daca ti se pare ca Orlando si Nora se potrivesc si daca ea este mai frumoasa decat Miranda!