Showbiz, Stiri

Orice sacrificiu este de acceptat pentru succes la Hollywood

Şi-au schimbat şi numele doar ca să ajungă staruri în America

catrinel menghia main

 Catrinel Menghia se recomandă acum Marlon, iar Monica Bârlădeanu este Monica Dean… Fiecare a primit câte un rol într-un film american.

Fost model de succes în România, Catrinel Menghia a ajuns în SUA, unde vrea să urce pe cele mai înalte culmi. Ca să-i fie mai uşor, focoasa brunetă şi-a schimbat chiar şi numele, din Menghia în Marlon. Răsplata nu a întârziat să apară. Catrinel a primit un rol într-un nou film produs la Hollywood.

În urmă cu zece ani era o tânără la începutul carierei, ce avea o relaţie cu solistul şi actorul Răzvan Fodor. Astăzi, la 28 de ani, este model, actriţă şi fosta soţie a fotbalistului italian Massimo Brambati (care este cu 19 ani mai mare ca ea). Între timp, după ce a locuit o vreme în Italia, tânăra râmâncă s-a mutat la New York şi a reuşit să se reorienteze, devenind actriţă. Ba chiar şi-a schimbat numele în Catrinel Marlon, fiind un nume mai accesibil pentru americani. Deşi avea contract cu agenţia de manechine MRA din Bucureşti, Catrinel colaborează acum cu IMG Models şi a primit mai multe oferte fiind imaginea Fiat 500 Abarth, apărând anul trecut într-un spot publicitar alături de Charlie Sheen.

Catrinel

Catrinel face paşi mici, dar siguri. După ce anul trecut apare într-un serial de televiziune şi un film în Italia, anul acesta a jucat rolul Elisabetei în două episoade ale cunoscutei producţii „CSI: Crime Scene Investigation”, urmând să mai fie invitată în serial după ce producătorii CBS au fost entuziasmaţi de ratingul episoadelor în care apare Catrinel. Zilele trecute a apărut din nou în serialul poliţist, iar episodul respectiv se numeşte „Last Supper”. Anul acesta Catrinel a primit un nou angajament în filmul „Night Wings”, ea fiind deschisă propunerilor, căci are de unde alege având tot mai multe oferte.

Cariera de actriţă a lui Catrinel este în asccensiune. „Nu mai are timp de altceva. Nu prea mai face modeling, decât atunci când este solicitată de firme mari. Deocamdată stă într-un cartier select din New York, alături de sora sa, Lorena, care îi este manager şi se ocupă de relaţiile cu presa. Îşi doreşte ca pentru următoarea perioadă să se axeze pe cariera de actriţă şi îşi doreşte să revină în România de Sărbători”, a povestit un prieten de-al lui Catrinel. Nu este de neglijat faptul că frumoasa Catrinel şi-a extins preocupările. Face fotografii profesioniste şi pictează. Recent şi-a deschis o expoziţie de pictură la Monte Carlo.

 Maia

Un alt personaj care a răzbit cu un rol greu la Hollywood a fost Maia Morgestern, cu Fecioara Maria. Actriţă de teatru şi film, Maia Morgenstern (51 de ani) a dat lovitura după ce a jucat-o pe Fecioara Maria în „The Passion of the Christ” alături de James Caviezel. Anul acesta a filmat alături de Sharon Stone pentru „What About Love”.

Ana Ularu

Ana Ularu a fost colegă cu Bradley Cooper. După serialul „Cu un pas înainte” a fost cooptată în „Anacondas: Trail of Blood”. Au urmat şi alte oferte, iar anul acesta apare în „Familia Borgia”, dar are şi alte patru proiecte. În plus, va juca alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în „Serena”.

Monica

Monica Dean, vedetă în «Lost». Fosta prezentatoare tv care şi-a schimbat numele din Bîrlădeanu în Dean (34 de ani) a ajuns la Hollywood şi a apărut în seriale ca „Lost: Naufragiaţii” şi „Nip/Tuck”, apoi a jucat în câteva filme româneşti şi străine. Acum filmează pentru „Giant Killer” şi „Closer to the Moon”.

Dana Rogoz

Dana Rogoz, alături de Matt Damon. Fosta Abramburica a tecut de la seriale de televizune la pelicule pentru marile ecrane. Anul trecut, Dana Rogoz (28 de ani) a jucat în producţia românească „Ho, Ho Ho 2″, iar anul acesta a filmat pentru „The Zero Theorem”, alături de Matt Damon, turnat în România.

Ada

Ada Condeescu, filmări cu Franco Nero. După ce a jucat în „Loverboy” şi „Eu când vreau să fluier, fluier”, actriţa a primit un nou rol. De data aceasta, Ada Condeescu (25 de ani) filmează alături de Franco Nero, în pelicula „Otok ljubavi”, care va apărea anul viitor pe marile ecrane.

Diana Cavaliotti

Diana Cavaliotti. Rolul din „Cu un pas înainte” a fost de bun augur pentru actriţă. După ce a jucat în „Tales From the Golden Age” şi „Lost Springs 2″, anul acesta Diana Cavaliotti (27 de ani) a filmat pentru „A Very Unsetted Summer”, o dramă de la Hollywood care se va lansa la 1 noiembrie.

 

blank