International, Stiri

Orice barbat ar vrea sa le vada dezbracate, dar Playboy nu!

Sunt tinere, frumoase si celebre, insa se pare ca acest lucru nu este suficient pentru Playboy. Hugh Hefner a refuzat in paginile revistei sale mai multe femei pe care multi barbati le viseaza goale.

 1. Kelly Osbourne

In 2007, Kelly Osbourne si-a menifestat interesul de a poza in Playboy. Daca in prezent are o silueta de care poate fi mandra, in 2007 arata destul de …diferit. “As poza goala, dar as avea nevoie de niste Photoshop la sani”, a spus atunci Kelly Osbourne.

Raspunsul lui Hugh Hefner a fost cat se poate de dur: “Nu vad cum s-ar putea intampla asa ceva. Nu putem subtia in Photoshop atat de mult!”

2. “Mireasa minora” Courtney Stodden

In ziua in care Courtney Stodden a implinit 18 ani, a scris pe Twitter : “Nu filmelor porno, da revistei Playboy”. Din pacate pentru ea, Playboy a refuzat-o pentru ca nu se ridica la “standardele” revistei. Playboy ar fi respins-o pentru ca era prea “operata” pentru cineva de varsta ei. Ca sa demonstreze ca este naturala, Courtney a mers in diverse emisiuni tv si si-a dovedit “nevinovatia”. Intre timp, si-a facut rost de o pereche de silicoane uriase.

3. Audrina Patdrige

 Vedeta serialului The Hills a realizat cateva poze topless pe cand avea numai 19 ani. Se pare ca erau destinate revistei Playboy, insa acestia au refuzat-o. Pozele au ajuns apoi “accidental” pe internet.

4 &5 . Lena Katina si Yulia Volkova, de la TATU

Rusoaicele de la TATU nu au fost refuzate numai de editia americana a revistei Playboy, ci chiar si de cea din Germania. Fetele au devenit celebre dupa ce au pretins ca sunt gay, folosindu-si sexualitatea lor (falsa)  pentru a-si vinde albumele. Cand au implinit 18 ani au vrut sa pozeze goale, insa Playboy le-a refuzat.

6. Bridget Marquardt

Actuala vedeta tv si iepuras Playboy/ iubita a lui Hugh Hefner, Bridget Marquardt a fost initial refuzata de Playboy. Primele fotografii pe care le-a realizat pentru revista au iesit destul de prost, asa ca Bridget nu a primit unda verde ca sa apara in paginile publicatiei. Insa Hugh Hefner i-a mai dat o sansa si a devenit intre timp si iubita oficiala a acestuia, alaturi de  Holly Madison si Kendra Wilkinson. Chiar si asa, Bridget nu a avut ocazia sa apara singura in Playboy, ci doar alaturi de celelalte doua iubite ale lui Hef.