Showbiz, Stiri

Oribil! Uite ce mustăţi i-au crescut Oanei Zăvoranu!

De ziua ei, starleta şi-a etalat şi mustaţa şi un sfârc „ataşat” noilor silicoane

  Zavo

Oana Zăvoranu se chinuiedintotdeauna să arate bine şi de cele mai multe ori îi iese. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 30! Si-a celebrat aniversarea cu o petrecere de pomina, la care si-a etalat trupul de manechin, dotat cu noile silicoane incitante. A neglijat, insa, un detaliu…

Zavo mustata 1

Cand si-a facut aparitia la petrecerea pe care a dat-o intr-un club bucurestean, invitatilor li s-a taiat rasuflarea! Unora de admiraţie, remarcând noile „dotări”,a ltora de oroare, când au depistat urmele uneii mustăţi pe buza superioară a Oanei Zăvoranu.

Zavo mustata

S-a imbracat impecabil, ca de obicei si a stralucit ca o starletă veritabilă. Iar daca vreo imperfectiune ar fi existat, aceasta a fost estompata de luminile difuze din local. Dar detaliul horror nu a putut trece neobservat. E normal, pentru femei, mai ales pentru brunete, dar atat de inestetic pentru dive care, indiferent de situatie, nu au scuze si trebuie sa fie mereu ca scoase din cutie.

Zavo mustata 2

Oana Zavoranu si-a etalat o „splendoare” de mustata, neagra ca pana corbului. Rusinos pentru o vedeta de talia ei, mai ales ca nu a fost surprinsa pe strada, in timp ce se ducea la piata, ci la ziua ei, cand a acordat o atentie sporita felului in care se prezinta.

Zavo sani

Si pentru ca tacamul sa fie complet pentru o seara de pomina, scaldata in iubiri apuse sau prezente, cadouri, flori, declaratii siropoase, certuri si lacrimi, in zori, cand toata lumea a plecat acasa, Oana s-a retras si ea, pe bancheta unui taxi tarziu. Inainte sa se urce in masina, bruneta a fost surprinsa cu… sanul la vedere. Acum, la silicoanele pe care le are de ceva vreme incoace si pe care le-au admirat toti cei prezenti in club o noapte intreaga, cata grija putea sa aiba biata Oana sa nu-i alunece carpita care le acoperea.

Zavo san

A reusit, ore bune, sa fie atenta, dar la final, cand vigilenta ei nu a mai fost la fel de apriga, bluziţa a alunecat lăsând vederii un sfârc neastâmpărat.

 

blank