International, Stiri

Orgasm în public

orgasm

Ziua-n amiaza mare, mai multe domnisoare dornice de senzatii tari calaresc o jucarie sexuala. Sub ochii bulbucati ai barbatilor stransi sa ia parte la “eveniment”, fetele gem de placere pentru a sustine o cauza nobila: “sensibilizarea” publicului la circumcizia (mutilarea genitala) femeiasca.

Organizatorii au cerut cate cinci dolari fiecarei participante, in cadrul unei strangeri de fonduri pentru femeile abuzate prin circumcizie, iar fetele nu s-au sfiit sa dea. Logica din spatele mai mult decat ciudatului eveniment este sa arate lumii ca femeile au nevoie de clitoris, pentru a se bucura si ele de orgasm. Imaginile au declansat un adevarat scandal in spatiul virtual, mai ales din cauza erotismului afisat de participante, organizatorii fiind banuiti de interese meschine. In orice caz, toti cei prezenti la “demonstratie” s-au declarat imediat ferm impotriva circumciziei feminine.

Provocand traume psihice si fizice foarte grave, practica mutilarii genitale a femeilor este interzisa prin legile de protectie a copiilor din cele mai multe tari civilizate, actele normative clasificand-o ca procedura in afara legii. Mutilarea genitala feminina, numita si circumcizie feminina, inglobeaza un numar de tehnici de indepartare prin taiere a unor parti ale organelor genitale externe feminine, sau de ingustare prin coasere a orificiului natural al vaginului. Este o practica cultural-traditionala despre care se stie ca se practica in peste 40 de tari de pe mapamond, fiecare grup de practicanti avand propriile sale metode specifice de mutilare genitala.Mutilarea genitala feminina se practica in douazeci de tari de pe continentul African, in cateva regiuni ale Asiei, in America de Sud si cateva state din Orientul Mijlociu.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OzC4SSPrx6w]