Afaceristul încarcerat a avertizat-o să nu facă vreo prostie!

 Borcea Alina (6)

Borcea a decis sa o lase pe sotia lui, Alina, sa se ocupe de afacerea sa cu strandurile din Bucuresti, insa, a si avertizat-o sa nu faca vreo prostie, caci, atunci, ea va fi cea care va da socoteala.

Cristi Borcea va sta in puscarie sase ani si patru luni, motiv pentru el de a o desemna pe Alina, sotia sa, sa fie persoana care sa ii conduca  afacerile cu stradurile din Bucuresti.

Borcea Alina (9)

Surse din preajma afaceristului sustin insa ca Alina va avea o raspundere mult prea mare si nu se stie daca ea va reusi sa se descurce cu noile atributii. “Borcea era foarte strict in privinta business-urilor si, in special, cand venea vorba despre cele doua stranduri din Bucuresti, unul din zona Moghioros si altul de pe langa Podul Ciurel, care i-au adus profituri bunicele. De aceea, el nu a avut incredere decat in sotie si a decis ca ea sa se ocupe de administrarea lor, fireste, in colaborare cu prietenul sau, Nicusor Stan, care detine jumatate din actiuni! In ultima discutie pe care Cristi a avut-o cu nevasta, i-a spus clar ce trebuie sa faca si ce inseamna o afacere de acest gen! Insa, la finele conversatiei, el i-a zis Alinei si sa fie foarte atenta in gestionarea banilor, caci, in cazul in care nu se va descurca si afacerea se va duce la vale, va raspunde cu “capul”! In atari conditii, tanara doamna are ceva emotii, dar spera sa se descurce, mai ales ca, multa vreme, ea i-a condus, cu rezultate bune, hotelurile din Timisoara”, au spus apropiati ai familiei Borcea.

Citeste si...
Român mort pe o șosea din Austria. Soția și fiica lui, în comă