Orban
Actualitate, Featured

Orban şi Dragu s-au întâlnit cu reprezentanţii IVECO: Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile

Preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Ludovic Orban şi Anca Dragu, s-au întâlnit vineri cu reprezentanţii IVECO. Aceştia au transmis că prioritatea coaliţiei de guvernare o reprezintă investiţiile care sunt şansa de dezvoltare a României.

„Am avut, astăzi, la Parlament, împreună cu preşedintele Senatului, Anca Dragu, o întâlnire cu reprezentanţii IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în ţara noastră.

Eforturile guvernului PNL de a menţine economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-şi lansa noi proiecte în România.

Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcţia unei fabrici de camioane în Dâmboviţa, unde va asambla camioanele pentru armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, şi care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie.

Am fost bucuros să aflu de la reprezentanţii companiei că doresc să îşi intensifice prezenţa în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în ţara noastră.

Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile, singura şansă de dezvoltare a României”, a scris Ludovic Orban vineri pe Facebook.