Featured, Politic

Orban se întâlnește vineri dimineață cu liderii PNL pentru a stabili echipa pentru consultările cu Iohannis

Coșmarul trăit de România a încetat”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban. Liberalii se vor întâlni vineri, la ora 9.00, în Biroul Politic Național al Partidului National Liberal, pentru a stabili strategia și echipa care va reprezenta partidul la consultările care vor avea la Cotroceni.

“Se încheie o perioadă de distrugere, de ură şi de lipsă de viziune, începe o perioadă de modernizare în care guvernul va fi readus în serviciul cetăţeanului, în care fiecare cetăţean român poate să aspire cu legitimitate la îndeplinirea tuturor drepturilor şi libertăţilor.

Vineri, la ora 9 am convocat BPN al PNL pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul la consultările la Cotroceni şi mandatul cu care ne vom duce la preşedinte. Mulţumesc lui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni, colegilor din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea moţiunii, tuturor partenerilor politici care au fost alături de noi în acest demers si au stat până la sfârşit, rezistând tuturor ameninţărilor.

Primul pas s-a încheiat, fiecare formațiune politică va decide în forurile statutare care va fi mandatul în cadrul consultărilor de la Cotroceni”, a declarat Ludovic Orban.