orban
Actualitate, Featured

Orban, replică pentru Florin Roman: A depus amendamentul fără semnătura mea

Relațiile dintre liderul PNL Ludovic Orban și deputatul Florin Roman sunt tensionate, iar ultimele acțiuni au pus paie pe foc. Florin Roman a depus un amendament pentru a limita numărul de călătorii gratuite pentru studenți, dar Ludovic Orban, președinte al PNL și al Camerei Deputaților, a refuzat să susțină inițiativa.

Liderul PNL Ludovic Orban că el va face ceea ce se va decide în coaliție. A depus amendamentul, fără semnătura mea, iar dacă în coaliție se va decide susținerea acestui amendament, atunci și eu îl voi susține”, a spus Orban în comferința de presă.

Florin Roman, vicepreşedinte al PNL, anunţa depunerea amendamentului de miercuri. „I-am spus şi domnului prim-ministru că nu mi se pare normal să cădem dintr-o extremă într-alta şi atunci am găsit, zic eu, calea de mijloc, am acordat gratuitate pe un număr limitat de călătorii. Şi calculul a fost unul simplu. Sunt 12 luni din care un drum dus-întors înseamnă 12 călătorii dus-întors, în total 24. Am explicat că prin această măsură avem o reducere, o economie de 0,01 la sută din PIB.”


 

blank