Orban nu știa despre condamnarea lui Cîțu din SUA: Liderul PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL
Featured, Politic

Orban nu știa despre condamnarea lui Cîțu din SUA: Liderul PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu ştia despre faptul că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului în SUA, nefiind informat în acest sens de către premierul Florin Cîţu, au precizat, miercuri, surse apropiate preşedintelui PNL. Potrivit acestora, liderul PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Surse apropiate preşedintelui PNL au precizat, miercuri, presei, că Ludovic Orban nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA.

”Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanţelor, nici la momentul desemnării şi susţinerii ca prim-ministru”, au transmis sursele citate.

Acesta au precizat că preşedintele PNL nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis 2 zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.

Cîţu menţionat că a fost vorba despre o contravenţie, că a condus sub influenţa alcoolului şi a plătit o amendă mare.

blank