Florin Cîţu
Featured, Politic

Orban: Mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al PNL aşa cum a ajuns Florin Cîţu. El nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru. Sau dacă rămâne, va fi din mila PSD

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat că i-ar fi ruşine să ajungă preşedinte al PNL aşa cum a ajuns Florin Cîţu.” El nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru. Sau dacă rămâne, va fi din mila PSD”, a afirmat Orban, reiterând că el nu va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

“Florin Cîţu nu înţelege un lucru. Chiar dacă a ajuns cum a ajuns…dacă aş fi în locul lui mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedintele PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim-ministru sau dacă va rămâne prim-ministru va rămâne din mila PSD, iar să rămâi prim-ministru din mila PSD, înseamnă să îţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL care din ce în ce mai puţini cred în Cîţu şi se întreabă oare ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care practic a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persoana non grata”, a declarat luni, Ludovic Orban.

blank