Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la inaugurarea fabricii de producţie IVECO Defence Vehicles din localitatea Petreşti (Dâmboviţa), că aceasta este rezultatul unui contract încheiat între Armata română şi firma IVECO, prin care Armata achiziţionează “un număr foarte important” de autovehicule. “În perspectivă, ne dorim ca IVECO să îşi dezvolte afacerile în România. Au luat decizia să deschidă un centru regional şi suntem convinşi că vor continua investiţiile şi ceea ce ne interesează pe noi este ca o parte cât mai mare din ceea ce se produce să se producă în România, să genereze dezvoltare locuri de muncă, venituri pentru bugetele locale şi pentru bugetul naţional”, a arătat Orban.

“Am participat astăzi la inaugurarea fabricii de producţie IVECO Defence Vehicles, din localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa. Această investiţie este rezultatul unui contract încheiat între Armata română şi firma IVECO, un contract prin care Armata achiziţionează un număr foarte important de autovehicule de la IVECO”, a afirmat Ludovic Orban, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că o parte dintre acestea se vor face în Dâmboviţa, la Petreşti, o parte la Mediaş, o parte la Bucureşti.

“În perspectivă, ne dorim ca IVECO să îşi dezvolte afacerile în România. Au luat decizia să deschidă un centru regional şi suntem convinşi că vor continua investiţiile şi ceea ce ne interesează pe noi este ca o parte cât mai mare din ceea ce se produce să se producă în România, să genereze dezvoltare locuri de muncă, venituri pentru bugetele locale şi pentru bugetul naţional. Sunt extrem de plăcut surprins de faptul că tot ceea ce am discutat cu reprezentanţii firmei IVECO a fost realizat clar, în termenele stabilite”, a adăugat Orban.