Premierul Ludovic Orban consideră ca fiind foarte interesantă ideea de a face companii pentru tinerii sub 18 ani, care au spirit antreprenorial: „ Întreg sistemul de educație din România va trebui să fie așezat pentru a stimula inițiativa, spiritul antreprenorial, asumarea de răspunderi”.

„Mi s-a părut foarte interesantă ideea de a face companii pentru tinerii sub 18 ani, care au spirit antreprenorial și inițiativă economică. Cred că întreg sistemul de educație din România va trebui să fie așezat pentru a stimula inițiativa, spiritul antreprenorial, asumarea de răspunderi, comportamentul creativ. Realitatea e că dacă ne uităm la numărul de IMM-uri la mia de locuitori, dacă ne uităm la numărul românilor implicați în antreprenoriat comparativ cu alte țări europene mai avem extrem de mult de lucrat. Cele mai mari rate de succes le putem avea pe tineri, pe cei care sunt în sistemul de educație, studenți sau liceeni”, spune Ludovic Orban.

El participă la „Topul național al firmelor private din România”, eveniment organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii.