Orban
Featured, Politic

Orban, despre vizita cuplului Iohannis la piramide: Noaptea minţii! Lipsă totală de empatie, o lipsă totală de înţelegere a exigenţelor funcţiei de preşedinte

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban cataloghează drept „noaptea minţii” vizita preşedintelui Klaus Iohannis şi a soţiei sale Carmen Iohannis la piramide, cu ocazia vizitei în Egipt, el susţinând că, deşi o vizită de stat este planificată cu mult timp înainte, existau argumente pentru amânarea acesteia.

„Noaptea minţii. Noaptea minţii. Arată o lipsă totală de empatie, o lipsă totală de înţelegere a exigenţelor funcţiei de preşedinte. Mai ales în situaţia în care se găseşte România astăzi, arată că îi pasă strict de plăcerile lui personale şi că nu vrea să renunţe la nimic”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, într-o emisuiune la Realitatea Plus, solicitat să comenteze prezenţa cuplului Iohannis la piramide.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a explicat că o vizită de stat este planificată cu mult timp înainte şi că pentru a anula este nevoie de „argumente extrem de serioase” care să fie prezentate partenerului.

„Exista temei. Putea să argumenteze, să spună preşedintelui Egiptului că trebuie să amâne, să dea şi o comunicare publică pe tema asta, că din cauza crizei politice din România, din cauza crizei pandemice”, a mai afirmat Ludovic Orban.
„Să te duci la piramide, în vizită, aşa cum s-a dus. (…) Putea să scurteze şi mai mult vizita oficială”, a mai afirmat Orban.

Imagini cu preşedintele Iohannis şi cu soţia sa, ambii în ţinută lejeră, în alb, în vizită la piramide au fost surprinse de turişti români aflaţi în Egipt, fiind apoi difuzate în presă. Preşedintele s-a aflat miercuri într-o vizită de stat în Egipt.

blank