Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a caracterizat moţiunea de cenzură pe care o va depune PSD drept “o bulă de săpun”.

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor: “O bulă de săpun. Trebuia şi ei să depună moţiune de cenzură. Ce să facă PSD? Oricum ar fi depus moţiune şi dacă nu era PNRR. Noi ne bucurăm că depun moţiunea de cenzură pe tema PNRR, pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate în cadrul PNRR. Preşedintele României, reprezentanţii României au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program excepţional, care va ajuta la relansarea economică a Europei şi a României”.

Afirmația lui Ludovic Orban vine în urma anunțului făcut miercuri, de preşedintele PSD, în plenul Parlamentului, în ședința în care premierul a venit să prezinte PNRR.

Marcel Ciolacu: Pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca motiv principal eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență.