Orban
Featured, Social

Orban, despre bugetul Capitalei: Totul e bine când se termină cu bine, până la urmă ne-am înţeles

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminică, referindu-se la bugetul Capitalei, că ”totul e bine când se termină cu bine” şi că pot fi necesităţi de rectificare bugetară pe parcursul anului, dar că este important că obiectivele importante de investiţii au şansa de a fi realizate.

”Ştiţi foarte bine că noi am susţinut proiectul de buget iniţiat de primarul Nicuşor Dan care, din punctul meu de vedere, era mai mult decât forma la care s-a convent acum, dar totul e bine când se termină cu bine, până la urmă ne-am înţeles”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a adăugat, că ar putea apărea necesităţi de rectificare bugetară pe parcurs.

”În execuţia bugetară se va vedea că pot să fie necesităţi de rectificare bugetară şi oricând Consiliul General şi primarul general va considera necesară o rectificare bugetară, va putea să facă această rectificare bugetară, dar este bine că avem un buget la Capitală şi practic toate obiectivele importante au în momentul de faţă şansa de a fi realizate”, a declarat Orban.

Bugetul Capitalei a fost votat vineri, după ce primarul general şi consilierii USR PLUS au convenit asupra formei acestuia.


blank