Liderul PNL, Ludovic Orban, sugerează că se bazează pe primari și pe președinți de Consilii Județene pentru a obține un nou mandat de președinte al PNL.

Liderul PNL, Ludovic Orban, sugerează că se bazează pe primarii și pe președinții de Consilii Județene membri ai PNL pentru a obține un nou mandat de președinte al partidului.

“Sunt onorat pentru fiecare gest de susținere. Dacă se uită cineva la ceea ce am făcut în cei 4 ani la conducerea PNL, la primari, la șefii de Consilii Județene, la grupurile parlamentare, eu chiar am adus un suflu nou”, a anunțat Ludovic Orban, sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook.

Liderul PNL a făcut această precizare după ce a făcut, sâmbătă, 19 iunie 2021, o vizită în județul Caraș-Severin, pentru a-l susține pe candidatul PNL la alegerile locale parțiale din Bocșa, Sorin Perian.

Ludovic Orban a precizat că, la Congresul PNL, el contează mai mult pe sprijinul membrilor PNL și mai puțin pe cel al conducerii filialelor județene ale partidului.

“Dacă o filială decide în Consiliul director judeţean să sprijine un candidat, asta nu înseamnă că toţi delegaţii care vor vota în filiala respectivă vor vota candidatul respectiv”, a explicat Ludovic Orban.

Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt cei doi candidați la funcția de președinte al PNL. Alegerile vor avea loc la Congresul PNL din toamna anului 2021.