orban
Actualitate, Featured

Orban, întrebat despre reproşurile lui Cîţu referitoare la scandalul provocat de Şoşoacă: Refuz să mai dialoghez, să comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Şoşoacă, un personaj sinistru care nu înţelege unde se află

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat că aşteaptă sesizări din partea celor care au fost agresaţi de senatorul Diana Şoşoacă în Parlament, marţi, menţionând că, dacă este necesar, va fi modificat Regulamentul pentru a nu mai fi permise astfel de comportamente. Liderul PNL a refuzat să comenteze afirmaţia premierului Florin Cîţu, care i-a reproşat că nu a reacţionat la afirmaţiile Dianei Şoşoacă, din plenul Camerelor reunite, aceasta cerând 2-3 minute pentru a-l scăpa pe Orban de el.

Orban a fost întrebat miercuri, despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care a declarat că s-a întristat când a văzut că preşedintele Camerei Deputaţilor nu a avut nicio reacţie atunci când senatorul Diana Şoşoacă a afirmat în plenul Parlamentului că dacă îi dă două, trei minute îl scapă de Cîţu.

“Refuz să mai dialoghez, să comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori, ştiţi ce a păţit un chestor. (…) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înţelege unde se află”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.
Întrebat dacă se impun sancţiuni în acest caz, el a răspuns: “În măsura în care vor exista sesizări în acest sens evident Parlamentul va lua decizia. (…) Modificăm regulamentul dacă este necesar pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunul simţ, civilizaţiei şi mai ales la ceea ce reprezintă Parlamentul. (…) Se termină sesiunea parlamentară, e vacanţă parlamentară, din toamnă vom aborda acest lucru”
.”În Parlamentul României eu am văzut ceva ce m-a întristat şi m-a deranjat. A văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe preşedintele PNL de Cîţu. Ce m-a deranjat şi m-a întristat este că nu a existat nicio reacţie din partea prşedintelui Orban la această declaraţie”, a declarat marţi Florin Cîţu.
Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat marţi că ar avea nevoie de 2-3 minute pentru a-l scăpa pe Ludovic Orban de Florin Cîţu.

„Voiam să îi spun domnului Orban că, dacă îmi acordă 2 – 3 minute, îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale – Ai uitat, Năucă, că e senator Şoşoacă, ai uitat Năică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti.