Economic, Stiri

ORANGE face angajări.

Romanii interesati sa lucreze la Orange pot verifica si aplica de acum pe noua platforma de joburi a grupului. In prezent, compania de telecomunicatii cauta candidati in departamentele serviciul clienti, vanzari, IT, tehnic si financiar.

orange_96137900

Platforma orange.ro/jobs/ ofera informatii in timp real despre joburile pentru care se fac angajari si o sectiune dedicata in care isi pot actualiza CV-ul printr-un upload in formatul pe care il au la indemana sau direct de pe profilul LinkedIn, potrivit Wall-Street.ro.

De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi in urma carora vor fi trimise notificari automate atunci cand acestea au devenit disponibile sau inainte ca termenul limita de aplicare sa expire.

“Intreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine in sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza peste 150.000 de CV-uri si se intalnesc cu peste 7.500 de candidati anual”, a declarat Viorel Nedelcu, resourcing manager la Orange Romania, unde lucreaza in prezent peste 2.800 de persoane.