Showbiz, Stiri

Opusurile se atrag? O demonstrează Andreea şi Cabral Ibacka!

Andreea şi Cabral Ibacka, simpaticii protagonişti ai emisiunii “Casa Ibacka”, de la Acasă Tv, confirmă din plin faptul că personalităţile diferite se înţeleg de minune.

Andreea si CabralAndreea povesteşte că sunt mult mai ocupaţi decât îi percepe lumea şi nu au timp să discute tot ce şi-ar dori, darmite să se plictisească împreună. La fel vede lucrurile şi Cabral, spunând că nu prea au ocazia să se plictisească: „pentru că programele noastre reunite nu prea lasă multe momente de respiro, de linişte şi pace, de stat degeaba. Dar chiar dacă avem momente libere, nu prea ne plictisim…”

Cu toate acestea nu cred în relaţii perfecte şi nici în compatiblitate 100% spune Andreea. „Nepotriveala apare atunci când suma nemulţumirilor depăşeşte limita personală a tolerabilităţii. Care limită poate fi mai mică sau mai mare, greu de apreciat în locul altuia. Spun asta pentru că am cunoscut oameni care se mulţumesc cu puţin. Dar cine sunt eu ca să le dau sfaturi?”, apreciază Andreea.

andreea_si_cabral_7195cd09cb„Până la urmă, un cuplu se formează pentru ca celor doi care-l compun să le fie mai bine. Cât timp celor doi le este mai bine împreuna decât separat… este o relaţie potrivită. Dacă nu… nu”, crede şi Cabral.

Dacă Andreea nu crede că posibil să întâlneşti marea dragoste de mai multe ori în viaţă, Cabral are o cu totul altă opinie. „Păi atunci nu i-am mai putea spune Marea Dragoste, nu-i aşa?”, spune Cabral

„Dacă eşti obişnuit să faci compromisuri, s-ar putea să o identifici greşit. Ne întoarcem la discuţia despre cupluri nepotrivite şi aşteptările fiecăruia”, este d epărere Andreea.

Numai din aceste câteva opinii diferite în acest cuplu, Andreea şi Cabral demonstrează teoria potrivit căreia două caractere opuse se atrag.

blank