Actualitate

Oprea va conduce guvernul dar nu va fi interimar. Ce se va întâmpla la întoarcerea lui Ponta?

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Gabriel Oprea va redeveni premier interimar cel mai probabil de azi, miercuri, când Victor Ponta îi va delega atribuțiile, el urmând să se întoarcă în Turcia pentru o nouă operație la genunchi.
gabriel-oprea
Potrivit unor surse, următoarea şedinţă de Guvern urmează să aibă loc pe 19 august. Se pare că Ponta doar îi va delega atribuțiile lui Oprea dar nu-i va cere lui Iohannis aprobarea unui nou interimat pentru acesta.
Pentru Victor Ponta prim ministeriatul a devenit o pauză între operații și sejururi medicale în Turcia. Precedenta ședere în Turcia nu a reușit să-i salveze cariera politică în fruntea PSD-ului și nici genunchiul, având în vedere că se operează iar. La prima revenire din Turcia premierul și-a dat demisia din fruntea PSD, la a doua multi speculeaza deja ca va urma demisia din fruntea guvernului.
Dacă operațiile în Turcia sunt pretexte pentru a amâna deznodământul final al carierei sale politice în fruntea guvernului, Ponta ar trebui să fie miriapod. Nici bieții Balaci și Van Basten nu au fost atât de accidentați.
blank