Showbiz

Operațiile estetice i-au pus capac! A vrut să semene cu Kim Kardashian, dar Dumnezeu a zis „e suficient”!

TRAGEDIE în lumea celebrităților! O femeie care și-a dorit să semene cât mai mult cu idolul ei, celebrul star de la Hollywood, Kim Kardashian, a murit în urma unei operații estetice. Christina Ashten Gourkani, modelul care a devenit faimos pentru asemănările sale cu vedeta americană, a decedat la doar 34 de ani, într-un spital din California.

Operațiile estetice i-au pus capac!

Conform surselor apropiate de caz, Christina a intrat în stop cardiac în timpul intervenției chirurgicale, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Cu doar două zile înainte de a-și pierde viața, frumoasa femeie a postat trei fotografii pe contul ei de Instagram, în care și-a arătat similitudinile cu Kim Kardashian.

Cu toate acestea, pasiunea ei pentru operațiile estetice și dorința de a se transforma într-un adevărat „clon” al starului american i-a adus sfârșitul tragic. Christina a făcut numeroase intervenții chirurgicale costisitoare, toate având riscuri majore, dar își dorea să aibă o apariție cât mai similară cu Kim. Din păcate, acesta a fost prețul plătit de frumoasa femeie pentru a-și atinge visul.

Prea multe operații estetice strică!

Familia victimei a emis un comunicat de presă, în care a confirmat moartea tragică a Christinei și a anunțat că se desfășoară o anchetă în acest caz: „Moartea ei bruscă și tragică este în prezent investigată”, se arată în comunicatul postat pe rețelele sociale.

Este cu adevărat regretabil faptul că Christina și-a pierdut viața atât de devreme, iar această tragedie ar trebui să fie un avertisment pentru toți cei care își doresc să-și modifice aspectul fizic prin intervenții estetice periculoase. Viața noastră este prețioasă și nu merită să o riscăm pentru a ne conforma standardelor de frumusețe impuse de societate sau de idoli ai lumii monden.

blank