AUR
Politic

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidatul AUR la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa

Omul de afaceri Mohammad Murad, care s-a înscris în AUR în noiembrie anul trecut, a fost anunţat, sâmbătă, drept candidat al formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a prezentat, sâmbătă, candidaţii pentru alegerile locale din Constanţa, fiind vorba despre Ovidiu Cupşa, anunţat deja pentru Primăria municipiului Constanţa, şi despre omul de afaceri Mohammad Murad pentru şefia CJ.

”Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă, în bube şi mucegai. Aşa era şi complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Iar fratele nostru Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu este ceva ce îmi doresc mai mult de la candidaţii noştri decât calitatea de a fi oameni pe care îi recomandă faptele. Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate şi propriile afaceri, poate şi pentru comunitatea constănţeană. Doamnelor şi domnilor, Mohammad Murad este propunerea AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa. O să te rog de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a declarat preşedintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului, conform unui comunicat de presă transmis de formaţiune.

În vârstă de 57 de ani, Mohammad Murad este un om de afaceri care a venit în România în 1967.

”Murad a demonstrat deja că poate transforma ruinele în afaceri prospere de care să fim mândri. El este cel care poate face din judeţul Constanţa un paradis”, a declarat Marius Lulea, prim-vicepreşedinte AUR.

Evenimentul de lansare a candidaţilor AUR la alegerile locale din judeţul Constanţa a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preşedintele AUR, George Simion, a vorbit şi despre ”tertipurile neconstituţionale” ale coaliţiei de guvernare, ”disperată să nu piardă alegerile”.

”Asistăm în aceste zile la o veritabilă lovitură de stat. România se află chiar acum sub asediul ilegal şi neconstituţional al coaliţiei mafiote PSD-PNL. Totul se întâmplă pentru a îndeplini visul lui Klaus Iohannis şi profeţia lui Ion Iliescu. Două partide comasate într-unul, pentru deceniul care va urma, spun ei, de stabilitate. Totul de frica noastră, de frica tuturor românilor care s-au săturat de ei, fac tot posibilul pentru a îngropa libertatea, democraţia şi identitatea noastră românească”, a declarat George Simion.

Înainte de evenimentul de lansare a avut loc un marş al susţinătorilor AUR.

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR în noiembrie 2023, alături de antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu. În noiembrie 2022, el făcea parte din conducerea ALDE, fiind ales copreşedinte al formaţiunii.

blank