Featured, Showbiz

OMAGIILE LUI FUEGO ADUSE MARII ACTRIȚE TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!!!

Paul Surugiu Fuego Omagii adus marei doamne a teatrului Românesc actriței Tamarei Buceanu Matei. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!

Ați plecat…
Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele, cu tristețea pe care mereu ați alungat-o prin spiritul înalt! Nu mi-e ușor să vorbesc de dumneavoastră la trecut! Acum câteva zile mi-ați spus că sunteți bucuroasă că nu v-am uitat! scrie Paul Surugiu Fuego cu lacrimi în ochi pe pagina de socializare.
N-aș putea să o fac vreodată, pentru că întâlnirile și discuțiile noastre din ultimii ani mi-au fost lecții de viață, demnitate, integritate și frumusețe a sufletului!

Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine!
V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă.
N-ați căutat laude, dar toți anii aceștia în care ați definit un stil și-ați construit o cultură, stau drept mărturie pentru un simbol românesc, genial, demn, unul care a ars pentru teatru și film și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!