Showbiz, Stiri

Olivia Steer, una dintre vedetele care nu au nevoie de artificii pentru a arăta superb!

Uite cât de frumoasă este soţia lui Andi Moisescu!

sotia-lui-andi-moisescu

Este cunoscuta pentru faptul ca este adepta unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii vegane, iar toate aceste eforturi se vad foarte bine pe chipul ei, impecabil cu minum de machiaj si fara pic de Photoshop.

Vedeta de televiziune a postat recent o serie de imagini de la ziua ei de nastere, 30 decembrie, pe care si-a petrecut-o alaturi de sotul ei si de cei doi copii, in statiunea bavareza Zettish.

sotia

Cadrul care a strans cele mai multe like-uri si comentarii este cel in care Olivia si sotul ei, Andi Moisescu, impartasesc un sarut tandru, in timp ce ciocnesc niste pahare de sampanie.

O alta imagine care s-a bucurat de aprecierea fanilor este o fotografie cu Olivia la masa, zambind discret in obiectiv. Imbracata cu o bluza simpla, neagra si coafata lejer, vedeta emana o eleganta naturala, pe care fanii s-au grabit sa o aprecieze.

sotia-lui-andi-moisescu1

Numeroasele diete de detoxifiere pe care le tine vedeta si stilul ei de viata sanatos se vad clar pe chipul ei. La 37 de ani, Olivia are nevoie de minimum de machiaj pentru a arata absolut impecabil.

 

 

blank