Featured, Showbiz

Olguța Vasilescu a intrat în legătură cu ANAF! Ce se întâmplă cu banii de la nuntă

Nunta s-a terminat, iar banii trebuie declarați! Așa a făcut și Olguța Vasilescu, care s-a căsătorit cu Claudiu Manda, weekendul trecut. Au avut peste 500 de invitați, muzicieni de renume, mâncare bună, iar buna dispoziție a fost la ea acasă, în localul din comuna Ișalnița!

Olguța Vasilescu a mers la ANAF să anunțe banii obținuți la nuntă
Cei doi tineri însurăței și-au luat recent o casă în centrul orașului Craiova, pentru care au plătit 230 de mii de euro. Claudiu Manda a spus că a avut 28 de mii de euro, a vândut un apartament și a împrumutat 150 de mii de euro pentru achiziționarea casei respective.

După nunta din weekend, cei doi miri s-au dus la ANAF pentru a vedea dacă au ceva de plată din suma încasată drept cadou de nuntă, după ce au scăzut cheltuielile. Surpriza de roporții însă! inspectorii ANAF i-au informat că nu au nimic de plată, deoarece cadourile nu se impozitează!

blank

ANAF-ul i-a refuzat banii Olguța Vasilescu
“O să trecem în declarația de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF și le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiți la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează”, a declarat Olguța Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, și șeful comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, s-au căsătorit sâmbătă, 30 martie. Chiar dacă cununia a avut loc de Dragobete, petrecerea de nuntă a fost sâmbătă, în plin Post al Paștelui. Acest lucru le-a adus multe critici, însă social-democrații s-au distrat pe cinste. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost la nuntă, însoțit de frumoasa lui iubită, Irina Tănase.

Și premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă la fericitul eveniment, unde a purtat o rochie foarte elegantă, de culoare verde. Lia Olguța Vasilescu a spus că oamenii s-au distrat de minune la nuntă, iar la ora 4 dimineața încă mai erau prezenți peste 400 de invitați, care se mai distrau în continuare. Ultimii invitați au plecat de la local în jurul orei 07:30 dimineața!

blank