Olena Zelenska
Showbiz

Olena Zelenska: „Fiul nostru de nouă ani îi spune președintelui ce arme ne trebuie”

Olena Zelenska soția președintelui Zelenski a povestit că vorbește deschis despre război cu copiii ei, iar fiul lor în vârstă de nouă ani îi dă sfaturi tatălui său în probleme militare. „A ajuns expert”.

Soția lui Zelenski: „Fiul nostru de nouă ani îi spune președintelui ce arme ne trebuie”

Olena Zelenska, a declarat că încearcă să fie sinceră cu copiii ei în legătură cu conflictul în curs și cu separarea de tatăl lor, ocupat să conducă o țară în plin război cu Rusia.

Copiii cuplului, Oleksandra, în vârstă de 17 ani, și Kirilo, în vârstă de nouă ani, sunt conștienți de ceea ce se întâmplă, iar băiatul a început chiar să îi dea tatălui său sfaturi în privința forțele armate.

„Familia noastră este separată. Îl văd periodic pe Volodimir aici, la birou. Pot să intru să-l văd, dacă nu este la vreo ședință astăzi, îl salut. Copiii înțeleg cumva că această perioadă se va încheia la un moment dat, dar se întreabă în mod constant când”, spune Olena.

„Am încercat întotdeauna să vorbească sincer cu copiii despre război. Cu fiica mea cea mare este mai ușor, ea este deja adultă, citește totul, vede totul și știe ce victorii trebuie să obținem pentru a pune capăt războiului. Este diferit cu fiul meu, el este un politolog în creștere, știe totul, ne dă sfaturi militare, ce ar trebui să cumpărăm. Și tatălui său, de asemenea, ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipsește. Ce țări ne ajută puțin, ce țări ne ajută bine. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni de zile”, a spus Olena, potrivit Daily Mail.

blank