Showbiz, Stiri

Obsesiile alimentare ale mamelor-vedetă!

Copiii Nicoletei Luciu nu au mâncat niciodată cartofi prăjiţi sau şniţele!

61388713

Nicoleta Luciu nu isi lasa cei patru copii sa se apropie de mancaruri precum snitelele, cartofi prajiti, ori mancare de la fast-food. Bruneta recunoaste ca a dezvoltat o adevarata obsesie in ceea ce priveste alimentatia copiilor sai.

Viata Nicoletei Luciu s-a schimbat definit in urma cu cinci ani, atunci cand a devenit pentru prima oara mama. Intre timp, frumoasa bruneta a mai adus pe lume trei copii, care au implinit in octombrie doi anisori.

61391274

Daca, atunci cand vine vorba despre regimul sau, vedeta mai calca stramb, atunci cand vine vorba despre alimentatia copiilor sai, Nicoleta este extrem de stricta: „Recunosc ca sunt de-a dreptul obsedata. Copiii mei nu au voie sa manance orice fel de dulciuri, nu au voie sa manance cartofi prajiti, snitele, chestii prajite.

De fast food-uri nici nu se poate pune problema. Trei lucruri sunt sfinte si nu lipsesc din meniul lor: ciorbita, sucul de legume si fructele. Alimentatia copiilor trebuie sa fie una sanatoasa si echilibrata inca de cand acestia sunt mici. Nu se poate altfel. Daca de la 2 -3 ani ii duci la fast-food, acolo vor dori sa manance toata viata”, a declarat Nicoleta Luciu.

O alta mamica obsedata de alimentatia copilului sau este Ioana Ginghina: „Copilul mananca numai lucruri naturale, bea zilnic cocktail-uri preparate de mine. A auzit si ea de hamburger, insa i-am facut eu acasa, numai din alimente bio. Daca merge la vreo petrecere de copii, am grija sa ii dau sa manance bine de acasa, pentru a nu simti nevoia sa manance acolo”, ne-a spus indragita actrita.

61316667

Olivia Steer si-a invatat baietii sa manance bio. Sotia lui Andi Moisescu face si ea parte din categoria vedetelor care manance numai alimente bio. Pentru ca vrea ca si baietii ei sa aiba acelasi stil de viata, Olivia Steer si-a invatat si baietii cat de important este sa ai o alimentatie sanatoasa.

 

 

blank