Showbiz, Stiri

Obsesie! Oana Zăvoranu nu se mai satură de intervenţiile estetice!

N-ai să ghiceşti ce vrea să-şi modifice în următoarele ore

  Oana

Orice femeie care se respecta este foarte atenta cu modul in care arata, dar Oana Zavoranu a facut din asta o adevarata obsesie. Dupa nenumarate operatii estetice, vedeta se pregateste acum pentru o noua interventie de ordin estetic. Isi albeste dintii!

Oana operatie

Si-a pus silicoane de sapte ori si si-a modelat corpul pentru a arata perfect, dar se pare ca tot nu este suficient pentru Oana Zavoranu. Vedeta isi doreste sa fie impecabila din toate punctele de vedere, asa ca acum a trecut la interventii stomatologice.

Si nu, nu este vorba despre vreo lucrare complicata, ci despre un tratament cat se poate de banal. Bruneta a ales sa isi faca o albire a dintilor, procedura care nu este nici pe departe la fel de complicata precum celelalte interventii de ordin estetic la care s-a supus pana acum.

Cu toate acestea, se pare ca Oana se teme mai tare de medicul dentist decat de cel estetician, asa ca este foarte posibil ca o simpla albire sa fie mai greu de suportat pentru ea decat restul de operatii pe care le-a suferit.

Oana operatie 1

“O noua zi, multe de rezolvat, in special programarea de la dentist pentru albirea dintilor, si mi-e frica de dentist de mor”, a scris vedeta pe internet.

Dupa sase operatii de siliconare pe care le-a facut la cabinetul doctorului Marek Valcu, Oana Zavoranu a ajuns la cutite cu acesta. Bruneta se pare ca l-ar fi santajat pe estetician, cerand 10.000 de euro in schimbul tacerii sale. Acesta a depus o plangere la Politie, in urma careia vedetei i s-a organizat un flagrant. Acum este cercetata in stare de libertate, dar se afla sub control judiciar.


loading...