Showbiz, Stiri

Obsesie! Cât este dispusă Andreea Bănică să investească în… pantofi!

Cântăreaţa are acasă peste 200 de perechi, care au costat-o zeci de mii de euro!

Andreea

Vedeta nu se poate abtine de la a cumpara o pereche de pantofi, atunci cand ii place una. Andreea Banica are acasa peste 200 de perechi de incaltaminte, iar cea mai scumpa a costat o avere, respectiv 3500 de euro.

Fiecare vedeta are obsesiile ei. Una colectioneaza rochii, alta are bijuterii de mii de euro. Cert este ca, atunci cand vine vorba despre imagine, majoritatea persoanelor publice nu se uita la bani, aruncand pe geam zeci de mii de euro.

Este si cazul Andreei Banica. Frumoasa blondina are o pasiune pentru pantofi si nu rezista atunci cand vede o pereche intr-un magazin. Intra si ii cumpara, fara sa stea pe ganduri. Asa se face ca, in ultimii trei-patru ani, ea a strans o colectie impresionanta de peste 200 de perechi, de toate modelele si culorile. Cea mai scumpa pereche de incaltaminte cumparata de Andreea a costat 3.500 de euro si a fost cumparata din Europa. Daca, pentru noi, suma pare exorbitanta, pentru solista nu este un capat de tara, acesta fiind, practic, tariful ei, pentru un concert in strainatate.

Andreea 1
Aceasta este perechea de pantofi de 3.500 euro

Mai exact, ea a scos din buzunar aproape 150 de milioane de lei vechi pentru o pereche de botine cu tinte ca ale lui Lady Gaga, solista internationala fiind cea care a promovat acest model neconventional de talpa ortopedica:

„Am o slabiciune pentru pantofi, recunosc. Nu imi cumpar haine foarte des, nu arunc mii de euro pe cate o poseta. La pantofi insa, nu ma pot abtine. Daca vad o pereche de pantofi intr-un magazin si imi place, intru si o cumpar, orice ar fi. Am dat si sume destul de mari pe pantofi, insa au fost cazuri izolate.

Andreea 2

Nu mi-a pasat niciodata daca sunt in pas cu moda sau nu. De altfel, am fost criticata de experti de foarte multe ori. Pentru mine a contat sa ma simt bine in pielea mea, sa ma uit in oglinda si sa imi placa ceea ce vad, cum cade o rochie pe mine, cum imi face un pantof piciorul”, a declarat Andreea Banica.

blank