Showbiz, Stiri

Oare nu se teme Dana Rogoz, însărcinată cu primul copil, că va fi la rândul său părăsită

Radu Dragomir şi-a abandonat prima soţie şi băiatul pentru “Abramburica”, o “extraopţiune”

Radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată!

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir, se pregătesc să devină părinţi în primăvara anului viitor, când vedeta tv va aduce pe lume primul copil al cuplului, un băieţel.

Daba Rogoz1

Statutul de tătic, însă, se pare că nu îi este deloc străin regizorului. El mai are un copil din prima căsătorie, de care puţini ştiu.

 

Dana Rogoz (28 de ani) şi Radu Dragomir (46 de ani) s-au cunoscut în urmă cu nouă ani şi s-au căsătorit anul trecut la Palatul Mogoşoaia.

dana-rogoz-radu-dragomir_da793d6ca5

Recent, vedeta ProTv Internaţional a anunţat că este însărcinată în patru luni şi va avea un băieţel. Vestea i-a umplut inima de bucurie prezentatoarei tv, mai ales că sarcina este una fără probleme.

Nu aceeaşi bucurie este în familia la care soţul ei, Radu Dragomir, a renunţat în urmă cu câţiva ani pentru a se cupla cu Dana Rogoz.

Regizorul a fost căsătorit cu actriţa Ozana Oancea (43 de ani) cu care are împreună un băiat, Barbu, în vârstă de 11 ani. Actriţa a urmat o serie de tratamente şi a efectuat numeroase investigaţii medicale pentru a rămâne însărcinată.

Toate aceste eforturi, nu au fost, însă, suficiente pentru ca soţul să-i rămână alături. Şi cum în multe cazuri un copil face un cuplu mai solid, se pare că la cei doi lucrurile au stat tocmai invers. Barbu Dragomir are 11 ani şi este pasionat de muzică

Radu Dragomir şi-a părăsit familia în anul 2007, când a divorţat de fosta soţie pe care o cunoştea de 17 ani. Băieţelul lui avea pe atunci doar cinci ani.

Deşi timpul a trecut, rănile în sufletul celei care i-a stat alături nu s-au vindecat. Actriţa povestea într-un interviu recent că nu înţelege decizia fostului soţ de a-şi părăsi familia şi inclusiv pe Barbu pentru o femeie mai tânără.

“E destinul lui de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tănără. Am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie.

Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă ţin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că mă voi descurca în restul vieţii mele”, spunea, într-un interviu în revista “Tango”, fosta soţie a lui Radu Dragomir.

Apropiaţi ai actriţei spun că deşi Barbu este un copil talentat care le calcă părinţilor pe urme, Radu Dragomir pare să fi uitat complet de el. Regizorul se pare că se concentrează intens asupra faptului că va deveni din nou tătic şi tot de băieţel, în primăvară.