Showbiz, Stiri

Oana Zăvoranu vrea să facă un film de o jumătate de milion de euro?!

Vedeta vrea să joace şi rolul pricipal!

Oana Zavo

Oana Zavoranu nu mai vrea sa astepte ca vreun producator s-o coopteze intr-un proiect cinematografic, asa ca a decis sa isi finanteze propriul film. Oana Zavoranu a dezvaluit în presa mondenă care sunt planurile ei de viitor. Bruneta s-a pus pe treaba si vrea sa scoata un film de 500.000 de euro.

“Va fi un lungmetraj. Scenariul e scris deja, eu voi avea rolul principal, şi abia aştept să începem filmările. E gândit ca un thriller psihologic în care se vor spune multe lucruri pe care nimeni din România nu a avut curaj să le spună până acum pe faţă. Bugetul filmului va ajunge undeva la aproape jumătate de milion de euro. Mai multe detalii nu pot să vă dau acum pentru că sunt superstiţioasă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ziarul “ring”.

Vedeta a dezvaluit si de unde va face rost de atatia bani. “Urmează să fac două şedinţe foto pentru mine, apoi, pe la sfârşitul lunii, voi face două cataloage Mexton, firmă cu care voi semna, din nou, un contract de imagine. Mai mult, mă gândesc serios să-mi lansez propria colecţie de haine. O colecţie mult cerută şi aşteptată atât de specialiştii în domeniu, cât şi de fanii care îmi scriu pe Facebook că vor să se îmbrace ca mine”, a mai spus Oana Zăvoranu.