Showbiz

OANA ZAVORANU VREA PRM SI O DA IN JUDECATA PE FIICA TRIBUNULUI!

oana-zavoranu-proces-vrajitoare-18276274Oana Zăvoranu are gânduri mari!

„Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi, văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri, și fiind răspunzători de ”disparitia” lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partiduluiu România Mare…

Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție, și banii necesari să susțină campanii electorale, demne de a ridica acest partid acolo unde trebui… Sunt făcută pentru a fi lider și asta sunt…”, a postat pe pagina ei de socializare Oana Zăvoranu.

În plus, Oana Zăvoranu o va da în judecată pe Lidia Vadim pentru cuvintele injurioase ieftine adresate ei:

”Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atâta pot ele.

Anunț pe această cale că Lidia Vadim este acţionată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de ‘oboseala’….hai zău?

Instanța va lua act mâine de plângerea mea, și o să o coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos, foarte foarte scump. Deci mâine am multă treabă…”

blank