Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Oana Zăvoranu Supărată pe presă

Oana Zăvoranu Supărată pe presă

Oana ZăvoranuOana Zăvoranu trece aproape în fiecare zi de la agonia la extaz. Când este optimistă și încrezătoare în ceea ce face, când se supără pe viață, inclusiv pe jurnaliști.

Oana a trăit în ultimii doi ani cât alții în douăzeci. Majoritatea ieșirilor ei publice au avut legătură cu divorțul sau conflictele cu Pepe, fostul ei soț. Totuși, ceva nu a mers așa cum și-a dorit, motiv pentru care, este cunoscut faptul că diva a avut și o tentativă de sinucidere iarna trecută. Salvată în ultimul moment, Oana a început să-și prețuiască mai mult clipele petrecute printre noi, așa că s-a hotărât să încerce din nou să-și construiască o carieră.

Ajutorul a venit din partea Antenei 1, acolo unde vedeta a oferit toate exclusivitățile și unde, în final, a fost răsplătită cu un contract în care i s-a promis participarea în rol principal în cadrul unei producțiile care beneficiază de un buget impresionant.

 

De când a primit acest job, dar și alte câteva contracte de imagine, Oana a început să pună condiții presei care vroia să stea la discuții cu ea. Mai nou, este foarte supărată pe presa tabloidă, care a afirmat că Antena 1 a încetat colaborarea cu ea. Pentru a remedia cumva situația, reprezentanții trustului Intact au și emis un comunicat de presă în care au dezmințit încheierea contractului cu Oana, specificând în mod clar că aceasta va fi implicată în proiecte care vor fi concretizate cât mai curând. Totuși, Querida este foc și pară pe jurnaliști, luând în calcul posibilitatea de a-i acționa în judecată pe toți cei care o ofensează.

Redactia ExpressPress

 

blank