Showbiz, Stiri

Oana Zăvoranu și-a pus a 7-a oară silicoane

2 (16)

A vrut sâni mai rotunzi, personalizaţi şi cu o formă mai naturală. Iar atunci când îşi propune ceva, nimeni şi nimic nu o opreşte pe Oana Zăvoranu (40 de ani) să-şi pună planurile în aplicare. Nici măcar sfaturile mamei sale, care s-a opus acestei noi intervenţii chirurgicale, nu au împiedicat-o pe sexoasa brunetă să calce din nou pragul unui chirurg estetician, în cursul zilei de ieri.

Acum 10 ani, complexată că are bustul prea mic, Oana a păşit pentru prima dată în cabinetul unui estetician. De-a lungul anilor, vedeta şi-a pus implanturi ba ca ale Pamelei Anderson, ba ca ale lui Naomi Campbell, însă se pare că nu a fost mulţumită, de vreme ce ieri şi-a pus a 7-a pereche de silicoane!

Chirurgul Kasem Abu Bakr este cel care i-a ascultat doleanţele brunetei şi a acceptat să-i schimbe ultima pereche de implanturi cu care aceasta se pricopsise în urmă cu trei ani.

Esteticianul i-a pus însă o condiţie: nu o primeşte în sala de operaţie dacă nu semnează că e conştientă de riscurile la care se supune, având în vedere că aceasta e a şaptea operaţie la sâni. Acum, după ce a dat cu subsemnatul, Oana se poate lăuda că are sânii pe care şi-i dorea: mai rotunzi şi cu o formă mai naturală, dar şi cu garanţie pe viaţă.

Vedeta a ajuns, ieri, la spital în jurul prânzului, însoţită de iubitul ei, Tomer. Zăvo a venit cu zâmbetul pe buze “la tăiere”, mărturisind că abia aşteaptă să-şi vadă noul bust şi că îi place mult senzaţia pe care i-o dă anestezia.

Vedeta s-a amuzat chiar de regimul impus de medic, de a nu face sex timp de trei săptămâni, pe care însă e dispusă să-l urmeze fără abateri. “Regimul e regim şi trebuie respectat”, a glumit aceasta

blank