Featured, Showbiz

Oana Zavoranu și-a schimbat look-ul inainte de nunta

Oana Zavoranu si-a schimbat radicalul look-ul in urma cu cateva zile. Vedeta a renuntat la nuanta de brunet si s-a facut roscata.

Oana a marturisit ca va face cununia religioasa in toamna si a povestit in detaliu cum este relatia sa cu Alex si de ca a ales sa faca pasul cel mare cu acest tanar.

„Nu a fost petrecere! Urmează. O să îmbrac pentru prima dată în viaţa mea rochia de mireasă. O să fie o rochie de mireasă mini. Omul acesta m-a făcut extrem de fericită. Trecutul lui nu a contat pentru că toţi avem un trecut. Şi eu am un trecut. Pe un om îl cunoşti în momente limite şi el a fost acolo. Am rămas consecventă că nu vreau un copil, copil. Am doi copii, dar urmează un al treilea… unul cu blăniţă. Nu mă simt în stare să am grijă de un copil. Eu l-am cerut de soţ. S-a emoţionat, s-a roşit, s-a albit. M-a convins fidelitatea lui sufletească şi devotamentul lui. Alex mă pune pe mine deasupra lui.
Mă simt protejată, admirată. A trecut toate testele posibile şi eu văd viitorul lângă el, dar dacă nu va mai merge, îmi permit luxul să pun punct. Mă regăsesc cu Alex în ceea ce priveşte planul meu de viitor, râdem împreună, în plan spiritual, profesional. Nu am semnat niciun contract prenupţial. Nunta va avea loc în toamnă. Cu petrecere, să ne simtem bine! Dacă am timpul necesar să mă ocup cum trebuie, o facem în toamnă, dacă nu în primăvară. Nici cu Pepe nu am făcut nuntă la biserică. Mă emoţionează ideea asta. Orice fată, femeie simte asta. Cu Pepe, nu a fost să fie. Vreau să fie o petrecere frumoasă, fastuoasă, glamuroasă. Va fi o nuntă scumpă. Dacă faci acest eveniment şi îmbraci rochia de mireasă trebuie să faci un o chestie despre care să se vorbească. Va fi muzică de toate felurile, pentru toate gusturile. „, a declarat Oana Zăvoranu la „Un show păcătos”.zavoranu

blank