Showbiz, Stiri

Oana Zavoranu a scos din buzunar cateva sute de euro ca sa nu mai ia „pastila de a doua zi” si sa aiba “liber” la sex!

Oana Zavoranu a trecut, joi, pragul unei clinici din Capitala, hotarata sa-si puna sterilet! Bruneta s-a saturat sa ia „pastila de a doua zi” si sa-si puna sanatatea in pericol, asa ca a gasit aceasta solutie ca sa scape de griji si probleme.

media_141172932478037500

„Pastila de a doua zi” este recomandat sa se ia de cel mult doua ori pe an din cauza ca ii afecteaza ficatul. Zavoranu, inconstienta, asa cum chiar ea a declarat, a luat in numai cateva luni 25 de astfel de buline. Asta pana cand intr-o zi i s-a facut rau, a avut sangerari, si s-a vazut nevoita sa mearga la doctor.

Pentru ca momentan nu-si doreste sa ramana insarcinata, Zavoranu a decis sa-si puna sterilet. Si asa a scapat sa ia „pastile de a doua zi”, anticonceptionale si are “liber” la sex cat doreste, fara sa-si bata capul ca ar putea ramane gravida.

oi, Oana, impreuna cu noul ei iubit, Alex, au fost la clinica pentru ca Zavoranu sa-si puna steriletul. Initial, ea si-ar dorit sa-si puna unul cu fir de aur, insa medicul i-a recomandat din silicon. „Am fost inconstienta si am luat multe pastile de a doua zi, cred ca vreo 25. Mi-am pus sanatatea in pericol. Am decis sa-mi pun sterilet pentru ca nu vreau sa raman insarcinata acum, iar eu anticonceptionale nu iau. Cateva prietene mi-au povestit ca s-au ingrasat de la anticonceptionale, le-a crescut par pe fata, au avut cateva dereglari hormonale. Si nu vreau sa ma complic. Steriletul mi l-am pus pe semnatura pentru ca medicul mi-a explicat ca nu se monteaza asa ceva la femeile care nu au fost gravide, care nu au copii pentru ca atunci cand vor dori sa ramana insarcinate, e posibil sa nu mai poata ramane”, sustine Zavoranu.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa cat a scos Zavoranu din buzunar pentru acest “moft”. “Steriletul a fost in jur de 200-300 de euro. E ceva mai profi. Iar cu interventie si spitalizare, Oana a cheltuit aproximativ 1.000 de euro, suma in care intra si steriletul”, ne-au marturisit surse din anturajul Oanei ZavoranuZavoranu.

blank