Featured, Showbiz

Oana Zavoranu o pune de un protest. Vezi ce o nemulțumește!

Oana Zavoranu este extrem de supărată și este hotărâtă să ia atitudine fata de un subiect extrem de sensibil și anume, uciderea animalelor.

Ona Zăvoranu a postat un mesaj pe o retea de socializare în care anunta ca va participa la un protest vizavi de maltratarea si uciderea animalelor in Romania, ce va avea loc duminica.
„Protest impotriva maltratarii si uciderii animalelor in Romania. Va astept alaturi de mine si de cei care iubesc animalele, duminica incepand cu orele 15:00-19:00, pentru a fi cat mai multi impotriva nemernicilor care maltrateaza si omoara animalutele fara aparare, cat si pentru a cere pedepse reale (puscarie), pentru lichelele care de asemenea isi fac un scop in viata din a omori animalutele sau a le chinui. Este sansa lor de a le crea si asigura o viata mai buna in Romania, prin prezenta voastra la acest protest. Daca sunteti cu adevarat iubitori de animale, nu aveti cum sa nu fiti alaturi de mine la acest protest fara precedent. Daca doar va dati iubitori de animale, stati acasa si priviti vinovati la ororile care se intampla zilnic. (…) Avand in vedere ca un numar mare de activisti au confimat prezenta la protestul de duminica, iar locatia de la Universitate (Fantani) nu permite un numar mai mare de 300, am stabilit impreuna cu Jandarmeria mutarea locatiei in Piata Victoriei. Duminica 11.09.2016 orele 15:00-19:00 ne vedem in Piata Victoriei!”, a scris Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook.

blank