Showbiz, Stiri

Oana Zăvoranu nu mai participă la „Dansează printre vise“. Pepe e de vină?

Oana Zăvoranu ar fi trebuit să facă parte, în această toamnă, din echipa „Dansează printre vise“, însă se pare că vedeta nu se mai regăseşte în planurile şefilor de la Antena 1.

Pepe-aşteaptă-banii-de-la-Oana-Zăvoranu-

În urmă cu mai bine de o săptămână, Oana anunţa că Pepe urmează să fie dat afară de la Antena 1, ea fiind principalul vinovat pentru acest lucru. „A fost o condiţie, dar şi o ambiţie de-a mea, aşa că doar până la 31 decembrie mai stă Pepe prin Antene, apoi va zbura. Îşi va muta domiciliul forţat, apoi sper să-l ia Trinitas TV, televiziunea bisericii, că şi-aşa şi-a lăsat barbă. Deocamdată, Antena nu poate să-i dea ‘papucii’, pentru că are contract. Dar el şi-a bătut joc de acest post cu nunta lui, iar supărarea este mare“, a spus Oana Zăvoranu.

Se pare însă că planurile Oanei au fost date peste cap de şefii de la Antena 1. Până la urmă, Pepe rămâne la postul din Băneasa, iar cea care nu se mai regăseşte printre vedetele postului este chiar Oana Zăvoranu. În locul ei, la „Dansează printre vise“ va participa Andreea Bănică.

„Pepe este de vină! El s-a băgat să-mi strice mie negocierile! Dar eu discut cu cei de la Antenă şi ştiu că sunt în planurile lor“, a afirmat Oana Zăvoranu.