La doua luni de la cea-a saptea “renovare” a sanilor, Oana Zavoranu intampina noi probleme!

 Oana Zavoreanu

Pe langa durerile pe care trebuie sa le mai suporte o perioada, bruneta mărturiseşte ca, in urma cu o luna, medicul Kasem Abu Baker, cel care i-a facut ultima interventie chirurgicala de marire a bustului, i-a prescris niste pastile pentru regenerarea ţesuturilor distruse în urma operaţiilor făcute de-a lungul timpului, dar care, din pacate, nu se gasesc la noi in tara!    

Pentru ca frumoasa bruneta purta în sutien doua „bombe cu ceas”, Oana Zăvoranu este multumita ca a avut curajul sa i-a decizia de a se opera pentru a saptea oara la sani. Considera ca interventia nu a fost, nici pe departe, un moft, ci o necesitate, avand in vedere faptul ca vedeta a constatat, cu aceasta ocazie ca muşchii erau atrofiaţi, iar ţesuturile şi glandele mamare fusesera distruse, in urma celor sase operatii suferite!  „Mă simt bine cu noile silicoane, însă tot nu pot să dorm pe burtă. Era poziţia mea preferată. Mai mult de zece minute nu pot să stau, pentru că mai am mici dureri. Implanturile au fost introduse prin mameloane, iar acestea sunt încă sensibile. După o lună ar trebui să nu mai am niciun disconfort.Urmeaz un tratament cu nişte comprimate pe care mi le-a prescris Kasem. Sunt pe cale să termin cutia şi aştept să-mi aducă altele, pentru că nu se găsesc la noi în ţară. Este vorba despre nişte pastile care refac ţesuturile şi glandele mamare distruse, pentru că ce am avut eu acolo a fost îngrozitor! Iau deja de ceva timp aceste comprimate şi trebuie să le folosesc încă două luni de acum încolo”, a declarat Oana Zavoranu, potrivit Spy News.ro.

Pentru focoasa Oana Zavoranu, “procesul de renovare” nu este, nici pe departe, la final. Prin urmare, in paralel cu tratamentul medicamentos, aceasta îşi face mici ajustări cu laserul la sâni, dar si la alte parti ale corpului. Mai mult,  acesata va efectua si o lipo-sculptura corporala, pentru a elimina excesul de grasime de pe brate, burta, solduri si picioare.