Monden

Oana Zavoranu in locul lui Nicoleta Luciu la „Dansez…”?

Oana Zavoranu in locul lui Nicoleta Luciu la „Dansez…”?

blank

Exista suspiciuni conform carora Oana Zavoranu ar lua locul Nicoletei Luciu la „Dansez pentru tine” iar acest lucru se chinuie Querida sa il arate si printr-un videoclip cu ea in chiloti tanga dansand in fata camerei web. Face tot posibilul sa atraga atentia si poate, poate o primi si ea un rol la „Dansez…” avand in vederea apropierea recenta de aceasta cu ProTv.

Oana Zavoranu ar urma sa participe in emisiunea „Dansez pentru tine” peste cateva saptamani pentru a ajuta un caz social. Oana inca nu a dat un raspuns cererii desi este una tentanta si ar fi dispusa sa raspunda afirmativ.

Desi sunt la cutite de ani bune de zile, cei de la ProTv si Oana Zavoranu incep sa se apropie dupa ce a fost vazuta aceasta in emisiunea proaspat preluata de Adrian Sarbu, CancanTv. 

Lista oficiala de la „Dansez…” ramane cea anuntata oficial : Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Daniel „Max” Dragomir, Marian Dragulescu, Pavel Stratan si Serban Copot (Hiena) de la Animal X. Si chiar daca Nicoleta Luciu ar avea probleme personale, nu a anuntat daca renunta la provocarea visurilor sau continua, daca ar renunta exista banuieli ca ar fi inlocuita cu Oana Zavoranu

 

blank